ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Φέρνουμε την πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση για 1η φορά στην Ελλάδα!

Παραμένουν ελάχιστε διαθέσιμες θέσεις.  Επικοινωνήστε με μήνυμα στο info@bachinstitute.gr ως τις 01/08/20 για να εξασφαλίσετε την προσφορά στα δίδακτρα!

Μορφή

Πρόκειται για ένα πενθήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ακολουθείται από περίοδο (έως 6 μήνες) προσωπικής άσκησης υπό επιτήρηση και εστιάζει σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα, συμπεριλαμβανομένων τριών εις βάθος μελετών περίπτωσης (case studies).

Αποτελεί το μόνο επίπεδο με γραπτές εξετάσεις και περιλαμβάνει επιπρόσθετα περίοδο μελέτης και παράδοσης γραπτών εργασιών, μετά από την ολοκλήρωση του σεμιναριακού μέρους.

Πληροφορίες

Το Level 3 αφορά στις συμβουλευτικές δεξιότητες και στην εργασία των επαγγελματιών συμβούλων του συστήματος. Προσφέρεται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Bach επαγγελματικά ή να το εντάξετε στην υπάρχουσα ολιστική πρακτική σας. Σημαντικό όφελος λαμβάνουν και τα άτομα που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν για ερασιτεχνική ενασχόληση, καθώς η εκπαίδευση περιλαμβάνει την εκμάθηση της διαδικασίας διεξαγωγής μίας συνέντευξης.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση, οι μαθητές μπορούν να αιτηθούν την ένταξή τους στο Διεθνή Σύλλογο Συμβούλων του Ιδρύματος Bach, αποκτώντας το διακριτικό τίτλο BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner).

Δομή

Το Level 3 αποτελείται από 3 ενότητες ή στάδια.

1η Ενότητα

Τετραήμερο εκπαίδευση με παρακολούθηση στις εγκαταστάσεις του Bach Institute Hellas στην Αθήνα. Η καθηγήτρια του Κέντρου Μπαχ Αγγλίας, Angela Davies, θα ηγηθεί της εκπαίδευσης. Η Angela εκπαιδεύει μαθητές στο Κέντρο Bach και σε όλο τον κόσμο στα επίπεδα Level 1-3 και είναι μία από τις 4 εκπαιδεύτριες δασκάλων σε παγκόσμιο επίπεδο!

Αναλύεται η χρήση του συστήματος σε επαγγελματικό πλαίσιο και καλύπτει διεξοδικά, μέσα από ατομική και ομαδική πρακτική, τους τρόπους διεξαγωγής της ατομικής συνεδρίας, καθώς και την προχωρημένη χρήση του συστήματος.

Η 5η ημέρα του σεμιναρίου περιλαμβάνει τρίωρες γραπτές εξετάσεις και η επιτυχημένη ολοκλήρωσή τους, σας επιτρέπει να προχωρήσετε στην ενότητα 2.

2η Ενότητα

Περιλαμβάνει την παράδοση γραπτών εργασιών που θα σας αποσταλούν μέσω email, για προσωπική μελέτη από το σπίτι. Η επιτυχημένη συμπλήρωση των εργασιών σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην 3η ενότητα.

3η Ενότητα

Αποτελείται από μία τρίμηνη περίοδο πρακτικής εφαρμογής του συστήματος, κατά την οποία θέτετε σε εφαρμογή τη θεωρητική γνώση που έχετε αποκτήσει. Στο τέλος της τρίμηνης περιόδου θα σας ζητηθεί να παραδώσετε τρεις μελέτες περίπτωσης μέσα από μία εις βάθος ανάλυση, καθώς και μία μακροσκελή έκθεση. Πρόκειται να σας δοθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της 2ης ενότητας.

Αξιολόγηση

Η διόρθωση των γραπτών εξέτασης, καθώς και η αξιολόγηση των εργασιών των ενοτήτων 2 & 3 πραγματοποιούνται από την Ελπίδα Ταραντίλη, BFRP έχοντας τιμηθεί και οριστεί ως Level 3 marker από το Κέντρο Bach Αγγλίας.

Περισσότερα

Η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος στο Level 3 διαρκεί συνήθως 6 μήνες, αλλά σας παρέχονται έως και 18 μήνες για την πλήρη ολοκλήρωσή του.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την εγγραφή σας στο Διεθνή Σύλλογο Συμβούλων του Ιδρύματος Bach (BFRP). Η εγγραφή γίνεται υπό όρους και προϋποθέτει τη συμφωνία του αιτούμενου να εργαστεί υπό τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ιδρύματος Bach. Ως πιστοποιημένος σύμβουλος τους συστήματος, ο αιτούμενος αναλαμβάνει τη δέσμευση να ενδυναμώνει τους συμβουλευόμενους να βοηθούν τον εαυτό τους, χρησιμοποιώντας το απλό και επιβοηθητικό σύστημα του Dr Bach.

Προαπαιτούμενα

Το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους όσους έχουν αποκτήσει ένα έγκυρο Level 2 πτυχίο που έχει αποκτηθεί από οποιονδήποτε πιστοποιημένο φορέα ανά τον κόσμο.

Μετάφραση

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά για τη βέλτιστη παρακολούθηση από όλους τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση, η μετάφραση και ο σχολιασμός γίνεται από την Ελπίδα Ταραντίλη, BFRP αποκλειστική μέντορα για την Ελλάδα και την Κύπρο στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση στο Level 1 και υπεύθυνη εκπαίδευσης του Bach Institute Hellas.

Εγγραφή

Με γραπτό μήνυμα στο info@bachinstitute.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.
Η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Κέντρου Μπαχ Αγγλίας, εδώ.

Εισφορά σεμιναρίου

790€ από 860€ για κάθε κράτηση έως 01/08/20
Η κράτηση επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 150€

Περιλαμβάνονται

Καφές, τσάι και ελαφρύ σνακ για τα διαλείμματα, το υλικό του σεμιναρίου, καθώς και το κόστος των διορθώσεων και της επίβλεψης για όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Τίτλος σπουδών

Πιστοποίηση παρακολούθησης από το Bach Centre Αγγλίας, στο επαγγελματικό Επίπεδο 3 (Level 3).

Μέντορας εκπαίδευσης

H Angela Davies έχει μαθητεύσει στο Bach Centre Αγγλίας, για το οποίο διδάσκει από το 1998 σε όλο τον κόσμο.
Ταξιδεύσει συχνά σε πολλές χώρες όπως η Αγγλία, Γαλλία, Ινδία, Κροατία και Σερβία, μεταφέροντας μέσα από τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα Level 1, 2 και 3.
Η δουλειά της περιλαμβάνει την υποστήριξη ανθοθεραπευτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι εμπειρίες της με μια ομότιμη ομάδα υποστήριξης στο Κεντ οδήγησαν στη δημιουργία των κατευθυντηρίων γραμμών του Bach Centre για τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα.
Πάθος της είναι τα ανθοϊάματα Bach και η παροχή πολύτιμης βοήθειας ώστε να φτάσει κάθε άτομο στο πλήρες δυναμικό του μέσα από τη χρήση του συστήματος.

Μετά το σεμινάριο

Όλοι οι μαθητές εντάσσονται στη διαδραστική ομάδα μαθητών που εποπτεύει η Ελπίδα Ταραντίλη BFRP, ώστε να μη μένουν ποτέ μόνοι στο ανθοθεραπευτικό ταξίδι τους. Η ομάδα προσφέρει κίνητρα, απαντήσεις στις ερωτήσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή του συστήματος και ειδικές εκπτώσεις σε υλικό και επόμενα σεμινάρια.

Σας ευχόμαστε καλή αρχή στο έργο σας!