ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Level up! Για 2η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας!

Οι προεγγραφές έχουν ανοίξει.  Επικοινωνήστε με μήνυμα στο info@bachinstitute.gr ως τις 31/12/19 για να εξασφαλίσετε την προσφορά στα δίδακτρα!

Η Angela Davies του Bach Centre Αγγλίας θα βρεθεί μαζί μας στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Το Level 2 (Επίπεδο 2) με διεθνή πιστοποίηση από το Bach Centre Αγγλίας, αποτελεί το επόμενο βήμα για όσους έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία οποιοδήποτε πιστοποιημένο πρόγραμμα Level 1 ή DLP στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Το Level 2 είναι η προχωρημένη εκπαίδευση (master class) που σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε μεγαλύτερη άνεση στην επιλογή των σωστών ιαμάτων για τον εαυτό σας και τους άλλους, να εμβαθύνετε στη γνώση σας στα ανθοϊάματα, και να αποκτήσετε πληρέστερη αντίληψη του εαυτού.

Η εκπαίδευση στο Level 2 γίνεται πάντα σε αίθουσα, εξαιτίας της διαδραστικής φύσης του προγράμματος που στηρίζεται στην πρακτική ομαδική εργασία (workshop).

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ LEVEL 2 ΚΑΛΥΠΤΕΙ

  • πρακτική εργασία και άνεση στην επιλογή των σωστών ιαμάτων, μέσα από πολλές ασκήσεις και case studies
  • όλες τις απορίες που έχουν προκύψει από την πρακτική σας σχετικά με τις λεπτές διαφορές ανάμεσα σε ζεύγη ιαμάτων με παρόμοια συσχέτιση
  • συγκριτική μελέτη των ανθοϊαμάτων
  • εμβάθυνση στην κατανόηση του συστήματος και στη φιλοσοφία του Dr Bach
  • η χρήση των ιαμάτων ‘τύπου’ και ‘διάθεσης’
  • πολύτιμη προσωπική αντίληψη του τρόπου με τον οποίο τα ιάματα σχετίζονται απευθείας με τους δικούς σας στόχους ζωής και προσωπικότητα
  • ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των σπουδαστών

Level 2 Ελλαδα Bach Institute Σεμινάρια ανθοϊαμάτων Μπαχ

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Όλοι οι σπουδαστές που έχουν παρακολουθήσει οποιοδήποτε πιστοποιημένο Level 1 ή DLP πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στο Level 2, προκειμένου να εμπλουτίσουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία και να βελτιώσουν την προσωπική τους στάση στη ζωή.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό επίπεδο χωρίς εξετάσεις και όσοι το ολοκληρώσουν με παρακολούθηση στο σύνολο των διδακτικών ωρών, μπορούν να προχωρήσουν στην επαγγελματική εκπαίδευση Level 3.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Διεξαγωγή με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά, ώστε να το παρακολουθήσουν με άνεση όλοι.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

Το Level 2 του Bach Centre είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα διεξαχθεί 28 & 29 Μαρτίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Bach Institute Hellas στην Αθήνα.

ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πιστοποίηση παρακολούθησης από το Bach Centre Αγγλίας, στο προχωρημένο Επίπεδο 2 (Level 2).

ΕΓΓΡΑΦΗ

Με γραπτό μήνυμα στο info@bachinstitute.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6936686736.

ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

290€ από 330€ για κάθε κράτηση έως 31/12/19
Η κράτηση επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 90€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Καφές, τσάι και ελαφρύ σνακ για τα διαλείμματα, καθώς και το υλικό του σεμιναρίου.

ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

H Angela Davies είναι ίσως η πιο γνωστή Level 2 εκπαιδεύτρια παγκοσμίως και μας τιμά με την παρουσία της! Έχει μαθητεύσει στο Bach Centre Αγγλίας, για το οποίο διδάσκει από το 1998 σε όλο τον κόσμο.
Ταξιδεύσει συχνά σε πολλές χώρες όπως η Αγγλία, Γαλλία, Ινδία, Κροατία και Σερβία, μεταφέροντας μέσα από τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα Level 1, 2 και 3.
Η δουλειά της περιλαμβάνει την υποστήριξη ανθοθεραπευτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι εμπειρίες της με μια ομότιμη ομάδα υποστήριξης στο Κεντ οδήγησαν στη δημιουργία των κατευθυντηρίων γραμμών του Bach Centre για τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα.
Πάθος της είναι τα ανθοϊάματα Bach και η παροχή πολύτιμης βοήθειας ώστε να φτάσει κάθε άτομο στο πλήρες δυναμικό του μέσα από τη χρήση τους.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Όλοι οι μαθητές εντάσσονται στη διαδραστική ομάδα μαθητών που εποπτεύει η Ελπίδα Ταραντίλη BFRP, ώστε να μη μένουν ποτέ μόνοι στο ανθοθεραπευτικό ταξίδι τους. Η ομάδα προσφέρει κίνητρα, απαντήσεις στις ερωτήσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή του συστήματος και ειδικές εκπτώσεις σε υλικό και επόμενα σεμινάρια.