ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Εκπαιδεύσου στα ανθοϊάματα Bach με διεθνές πτυχίο Level 1, από την άνεση του σπιτιού σου!

Το DLP (distance learning programme) για πρώτη φορά σε Ελλάδα & Κύπρο, αποκλειστικά από το Bach Institute Ηellas, με την πιστοποίηση του Bach Centre Αγγλίας.

Ένα πολύτιμο εργαλείο για γιατρούς, ψυχολόγους, ψυχίατρους, φαρμακοποιούς, κτηνίατρους, συμπεριφοριστές ζώων, και κάθε θεραπευτή του εαυτού και των άλλων.

Θα μάθετε στο χρόνο σας, και από την άνεση του σπιτιού σας, πώς να χρησιμοποιείτε τα ανθοϊάματα Bach ως βοηθό για την απελευθέρωση από τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που επηρεάζουν τις σχέσεις, την εσωτερική αρμονία, την υγεία, την καριέρα και την επιτυχία σας στη ζωή.

Ο Dr. Edward Bach ανακάλυψε ένα απλό, 100% φυσικό και αποτελεσματικό σύστημα συμπληρωματικής θεραπείας, που μπορεί να μάθει σχεδόν ο καθένας για χρήση προς την ανάκτηση της συναισθηματικής ισορροπίας.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από Απόσταση απευθύνεται σε κάθε άτομο, ανεξάρτητα από το μαθησιακό και επαγγελματικό του υπόβαθρο, που επιθυμεί να βοηθήσει τον εαυτό του και τους άλλους με τη χρήση των ανθοϊαμάτων Μπαχ.

Το DLP (Distance Learning Programme) παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελληνική γλώσσα και αποτελεί την εισαγωγική εκπαίδευση του Bach Centre Αγγλίας στο σύστημα ιαμάτων Bach. Η Ελπίδα Ταραντίλη BFRP, υπεύθυνη εκπαίδευσης του Bach Institute Hellas, είναι εξουσιοδοτημένη να το εποπτεύει και να το μεταφέρει αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό. Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Bach Centre.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης μέσω ηλεκτρονικής αποστολής των ενοτήτων που προσφέρει το διεθνώς αναγνωρισμένο Επίπεδο 1 (Level 1). Ο εκπαιδευόμενος επικοινωνεί με το μέντορά του μέσω email ή ταχυδρομείου για τις εκπαιδευτικές ενότητες. Με την ολοκλήρωσή του, λαμβάνει την αγγλική πιστοποίηση παρακολούθησης Level 1 απευθείας από το Bach Centre.

Αποτελείται από πέντε εκπαιδευτικές ενότητες.

Η εκπαίδευση αυτή παρέχει γερές βάσεις στο σύστημα ανθοϊαμάτων Bach και ικανοποιεί τις απαιτήσεις για την ανώτερη εκπαίδευση στο Επίπεδο 2 (Level 2).

Οι μαθητές πρόκειται να

 • Μάθουν τις ενδείξεις όλων των 38 ιαμάτων και του Ιάματος Διάσωσης, μέσα από παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων (case studies) και γραπτές ασκήσεις.
 • Μελετήσουν πώς και πότε να χρησιμοποιούν τα ανθοϊάματα στην καθημερινή ζωή για τον εαυτό τους, τους φίλους, την οικογένεια, τα ζώα και τους πελάτες τους.
 • Εισαχθούν στην ιστορία και φιλοσοφία του Dr Edward Bach.


Γιατί να το επιλέξω
: Για όσους βρίσκονται μακριά από το εκπαιδευτικό κέντρο της Αθήνας και δεν μπορούν να παραστούν στην εκπαίδευση Level 1 που πραγματοποιείται σε αίθουσα. Επίσης κατάλληλο για όσους προτιμούν να μαθαίνουν στο δικό τους χρόνο από την άνεση του σπιτιού τους. Τέλος, το πρόγραμμα παρέχει εξατομικευμένη βοήθεια από το μέντορα, μιας που όλη η εστίαση γίνεται στις ανάγκες τους κάθε μαθητή.

Προαπαιτούμενα: Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις

Εισφορά Προγράμματος: 245€ τελική τιμή (περιλαμβάνει την αποστολή του πτυχίου)

Εγγραφή: Μέσω συμπλήρωσης της παρακάτω φόρμας ή αποστολής email στο info@bachinstitute.gr. Θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης για την εξόφληση του ποσού. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση εγγραφής θα λάβετε τις λεπτομέρειες και την πρώτη ενότητα προς συμπλήρωση.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6936686736 καθημερινά 12.00 – 19.00.

  Σημαντικό: Προσθέστε το elpida@bachinstitute.gr στη λίστα των επαφών σας ως εγκεκριμένο email και ελέγχετε όλους τους φακέλους αλληλογραφίας, καθώς και το φάκελο Ανεπιθύμητα.

  Περισσότερες πληροφορίες

  Πώς δουλεύει πρακτικά;

  Λαμβάνοντας την αίτησή σας για το εκπαιδευτικό, σας αποστέλλουμε την Ενότητα 1.

  Στη συνέχεια, στέλνετε εσείς την απαντημένη ενότητα απευθείας στο μέντορά σας,  Ελπίδα Ταραντίλη. Εκείνη θα διορθώσει τη δουλειά σας για την ενότητα, θα σας την επιστρέψει με τις τυχόν διορθώσεις, θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θέλετε να θέσετε, και θα σας προτείνει σημεία που θα σας βοηθούσαν να μελετήσετε. Επίσης θα σας στείλει την Ενότητα 2.

  Όταν στείλετε την Ενότητα 2 στο μέντορα, θα λάβετε την ενότητα 3 και ούτω καθεξής ωσότου ολοκληρωθούν οι ενότητες και τελειώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

  Οι ενότητες του DLP είναι πέντε. Ολοκληρώνοντας και την τελευταία ενότητα ο μέντορας θα σας ειδοποιήσει και θα κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να σας εκδοθεί το Level 1 του Bach Centre.

  Μπορώ να ολοκληρώσω αυτή την εκπαίδευση μέσω internet;

  Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε το υλικό ενοτήτων μέσω email. Θα μας αναφέρετε την προτίμησή σας για αποστολή με το ταχυδρομείο ή μέσω email μόλις ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

  Τί περιλαμβάνει;

  Η Εκπαίδευση από Απόσταση καλύπτει τα ίδια κριτήρια με κάθε εκπαιδευτικό Level 1. Τα θέματα που καλύπτονται, περιλαμβάνουν:

  • Τα πρώτα βήματα: κατανόηση και χρήσεις όλων των ανθοϊαμάτων και του Ιάματος Διάσωσης
  • Αυτοβοήθεια: πώς να κάνετε τα ανθοϊάματα μέρος της καθημερινής ζωής σας
  • Θεωρία: πώς δουλεύουν τα ιάματα, η φιλοσοφία του Dr Bach για την υγεία
  • Ιστορία: Η ζωή του Dr Bach και η ανακάλυψη των ιαμάτων
  • Επιλογή: πώς να διαλέγετε ανθοϊάματα
  • Δοσολογία: πώς να παίρνετε ιάματα
  • Βοηθώντας άλλους:  εισαγωγή στην προσφορά βοήθειας προς φίλους, οικογένεια και ζώα, με τα ανθοϊάματα Bach

  Το εκπαιδευτικό αφορά μία σειρά από προκαθορισμένες δραστηριότητες. Χρησιμοποιείτε το σετ βιβλίων καθώς και τις προσωπικές εμπειρίες ζωής, προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις και να τις καταγράψετε. Ο μέντορας σας επισημαίνει τις περιοχές που ίσως παραλείψατε μελετώντας, και απαντά στις ερωτήσεις σας για τις περιοχές εκείνες στις οποίες θα θέλατε διευκρινίσεις.

  Πόσο διαρκεί;

  Ο μέντορας θα διορθώνει και θα επιστρέφει την κάθε ενότητα, μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την παραλαβή. Επί του πρακτέου, η όλη διαδικασία συνήθως ολοκληρώνεται γρηγορότερα.

  Αν εργαστείτε γρήγορα, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε όλο το εκπαιδευτικό σε τρεις μήνες.  Η Ελπίδα Ταραντίλη, όπως και το Bach Centre, δε συνιστά να βιαστείτε για την ολοκλήρωση νωρίτερα από αυτό το διάστημα. Εκμεταλλευθείτε το στο έπακρο για τη μελέτη της κάθε ενότητας ώστε με το τέλος του να έχετε τη σιγουριά της γνώσης του συστήματος.

  Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο DLP και στο εκπαιδευτικό που γίνεται σε αίθουσα σεμιναρίων;

  Τα σεμινάρια Level 1 που καθοδηγούνται σε αίθουσα από τον εκπαιδευτή, τυπικά διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο, και παρουσιάζουν όλα τα ιάματα. Θα χρειαστείτε περίπου τέσσερις μήνες να χρησιμοποιήσετε τα ιάματα προκειμένου να τα μάθετε πραγματικά πριν σας δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσετε το προχωρημένο εκπαιδευτικό Level 2 (Επίπεδο 2).

  Από την άλλη, το DLP, περιλαμβάνει όλη την προσωπική εμπειρία που χρειάζεστε. Αν το θελήσετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Level 2, αμέσως μόλις τελειώσετε το DLP.

  Ποιο θα επιλέξετε τελικά, είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Αν προτιμάτε να εργάζεστε μόνη/μόνος και στο δικό σας χρόνο, από την άνεση του σπιτιού σας, τότε επιλέξτε το DLP. Αν προτιμάτε να δουλεύετε σε ομάδα ατόμων και να συζητάτε με άλλους, τότε επιλέξτε το εκπαιδευτικό που βασίζετε στη διδασκαλία σε τάξη.

  Έχω ήδη κάποια βιβλία για τα ιάματα. Θα μου χρειαστεί το σετ βιβλίων;

  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα DLP έχει δημιουργηθεί στηριζόμενο στην ύλη αυτών των τριών βιβλίων, τα οποία παρουσιάζουν την αυθεντική μέθοδο όπως την ανέπτυξε ο Dr Bach. Επομένως η απάντηση είναι ναι, σας χρειάζεται να έχετε το σετ βιβλίων, ακόμα και αν έχετε στη διάθεσή σας ή έχετε διαβάσει άλλα βιβλία.

  Δίνονται γραπτές εξετάσεις;

  Όχι, τo Πρόγραμμα Εκπαίδευσης από Απόσταση είναι η ευκαιρία να μάθετε και να αναπτυχθείτε, και τα άτομα που θα το ολοκληρώσουν  θα λάβουν πιστοποιητικό Level 1. Εξετάσεις ζητούνται από το μαθητή μόνο στην επαγγελματική εκπαίδευση Level 3.

  Ακυρωτική πολιτική

  Το αίτημά σας για εγγραφή θα συνοδευτεί άμεσα από την αποστολή του σχετικού υλικού προς εσάς.

  Μετά τη διόρθωση της πρώτης ενότητας ή το πέρασμα ενός μήνα από την παραλαβή της, δε γίνονται επιστροφές χρημάτων.